lauantai 29. syyskuuta 2012

Joo eliiikkääs alotetaan torstaista, koulussa oli ihan järkyttävän tylsää ei mitään käsitystä mitä opettaja on puhunu..... mut illal mentiin sit roosan sakun ja tyttöjen kans markkinoille, illal saku  tuli sit meil  ja sellast ei mitään ihmeellistä.
 Perjantaina oli vapaapäivä koulusta ja  si mentiin kaupungil eka sakun kans ja siit titta ja roosa tuli ja saku lähti treeneihin  ja lähettiin sit noitten tyttöjenkaa hengailee toril ja hain rahaa et päästiin hot chilii syömään ja Ennina tuli sit sinne meiän kans jaa sit lähettiin siitä taas toril  ja pyörrittiin siel sit kardelen ja janina liittys meiän seuraan ja oli kyl aika hauskaa, heitettiin  titan kans pallooo.... mä voitin prinsessatarvikkeet ja titta voitti dominon ;DD ja molemmat heitti ekal ohi  :D mut ilta meni liian nopeesti kyl oli vaan niin kivaa!!!!! <3
Sit yheksän aikoihin ku markkinat meni kiinni ni lähettiin kävelee titalle ja ilta siellä erittäin mielenkiintonen, istuttiin vaatteet pääl saunas sit naurettiin paljon ja kaikkee sit nukahdetiiinki aika nopeest kaikki kolme titan sänkyy!
 Tänää sit oltiin pappan synttäreillä ku hän täytti 64!<3 oli kiva nähä kaikki läheisimmät sukulaiset samaan aikaan, paitsi suvi ei ollu ku hän muuttaa just mut muuten oli kyllä kivaa:)
 Mut ei mulla kai muuta, nyt viellä kuvia ja sit vois yrittää keksii jotain järjellistä tekemistä!!:D










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti